Om Systuen

Systue Signe V. har udsigt over markerne med havet i horisonten og her bliver de fineste klædningstykker både designet og syet. Kundernes glæde ved at bære et skræddersyet lille kunstværk, samt materialerne tøjet er lavet af, betyder meget for mig.

Min professionelle løbebane er tilskåret på Skals Håndarbejdsskole på tekstil og tegnelinien, hvor jeg lærte alle de "gamle" færdigheder som strik,broderi, bogbinderi, vævning og meget, meget mere.

Senere har jeg været et smut inde omkring Vejle Sy- og tilskærerskole, hvor jeg lærte syning og tilskæring helt fra bunden, med ekstra timer i design.

Praktikken foregik på Thy Teater hvor jeg havde ansvaret for kostumerne i samarbejde med scenografen.

Så "værktøjet" til at kreere unikke klædningsstykker, som bliver drømmetøjet for den der bærer det, går op i en højere enhed når jeg lader min glæde ved naturen afspejle sig i mit  design og håndværk. Her er der ingen str. 36 eller 46, men tøj der passer til den der skal bære det.


Hos Signe V. er fordybelse i projekterne, ingen for store og ingen for små, lige præcis det der gør min hverdag spændene og udfordrene.

 

                                      1[1]